info@flexormassage.nl   |   +31 6 403 790 70
Follow us :-

Over ons

Mijn naam is Chris Hellendoorn. Ik ben een gevoelsmens met een passie voor masseren.
In 2008 heb ik de basisopleiding Rebalancing massage afgerond en ben ik begonnen met het geven van ontspanningsmassages.
Met name in de laatste jaren ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op het geven van stoelmassages. Mijn ruime ervaring in het geven van tafelmassages, weten wat aanraken met aandacht met mensen kan doen en de vele en diverse cursussen die ik heb gevolgd, hebben ertoe geleid dat ik stoelmassages geef die je echt moet ervaren.
Graag laat ik je voelen hoe effectief en ontspannend mijn stoelmassages zijn.

 

 

 

 

 

 


Mijn naam is Jacqueline Huigsloot. Chris heeft met zijn passie voor masseren, ook mij enthousiast gemaakt zodat ik in 2013 begonnen ben met het geven van ontspanningsmassages.
Na een fijne basis gelegd te hebben met de cursus ontspanningsmassage bij Anand opleidingen heb ik de cursus stoelmassage bij Zakenmasseurs in Assen gedaan. Daarnaast heb al diverse workshops, cursussen gevolgd, zoals bijvoorbeeld handmassage en Indiase hoofdmassage.
Naast het geven van stoelmassages bij bedrijven en evenementen, geef ik graag ontspanningsmassages in onze praktijkruimte.

Voor mij is een massage meer dan alleen masseren met je handen, dat doe je met je hele wezen, liefde en gevoel, met aandacht. Het geeft me heel veel voldoening als ik mensen mag helpen ontspannen en men weer blij en ontspannen de deur uit gaat! Ik vind het fijn dat ik op deze manier voor een ander wat kan betekenen.