Stoelmassage

Mijn specialisme bij bedrijven en voor particulieren

Stoelmassage is een perfecte massage om medewerkers vitaal te houden en het helpt ziekteverzuim te verminderen.
Hoofdpijn, stijve schouders, rugklachten, overbelaste nekspieren worden door stoelmassage verbeterd. Energie kan weer vrij door je lichaam.

Investeer in de vitaliteit van je medewerkers door ze regelmatig stoelmassages aan te bieden. Gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil.
Stoelmassages zijn laagdrempelig, effectief en makkelijk in te plannen. Flexor Massage uit Kampen zorgt graag voor meer ontspanning en werkplezier op de werkvloer.

Chris Hellendoorn flexor kampen stoelmassage massage magnesium bedrijfsmassage

Wat is een stoelmassage:

Een stoelmassage is een drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en rug. De massage wordt over de kleding gegeven op een stoel die speciaal ontwikkeld is om alle ledematen te ondersteunen zodat het lichaam ontspannen kan. De intentie van een stoelmassage is preventief, een onderhoudsprogramma voor het lichaam.

Waarom is stoelmassage een goed idee:

  • Het houdt medewerkers fit
  • Het vermindert klachten
  • Het is een opkikker voor lichaam en geest
  • Als onderbreking tijdens een piekperiode
  • Als beloning bij het behalen van een doelstelling

Veel van alle klachten wordt veroorzaakt door stress.

De stress die werkdruk met zich mee kan brengen, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen. Doen we dat niet, dan kunnen stress en een verkeerde houding leiden tot klachten en verminderde productiviteit.